Biblioteca Víctor Sáenz

O blog de Rosiña

O blog de Rosiña

Radio

Radio

Radio 23-24

Radio 23-24

Celebracións

Festival de Fin de Curso

Festival de Fin de Curso

Os maios

Os maios

Día das Letras Galegas

Día das Letras Galegas

Día da Terra

Día da Terra

Día do Libro

Día do Libro

Easter

Easter

St. Patrick's Day

St. Patrick's Day

Día da Muller

Día da Muller

Día mundial da radio

Día mundial da radio

Día de Rosalía

Día de Rosalía

Entroido 22-23

Entroido 22-23

Día da Paz

Día da Paz

Saídas

Xornada de Convivencia en Corrubedo. 14-06-2023

Xornada de Convivencia en Corrubedo. 14-06-2023

Visita a Radio Nordés

Visita a Radio Nordés

Participación no Parlamento de Galicia

Participación no Parlamento de Galicia

Excursión a Camelle

Excursión a Camelle

Excursión a Muxía

Excursión a Muxía

Xoán Curiel e Charo Pita

Xoán Curiel e Charo Pita

Consello Autonómico da Infancia e Adolescencia de Galicia

Consello Autonómico da Infancia e Adolescencia de Galicia

FP Innova 2023

Campo a través

Campo a través

Teatro en inglés

Teatro en inglés

Actividades

Charla espazos naturais protexidos

Charla espazos naturais protexidos

Xogos con materiais reciclados

Xogos con materiais reciclados

Ciencia en Movemento

Ciencia en Movemento

Obradoiro de compostaxe con Adega

Obradoiro de compostaxe con Adega

Obradoiro de insectos

Obradoiro de insectos

Eventos

Cinema na Aula

Cinema na Aula

Despedida de Yani

Despedida de Yani

Homenaxe a D. Herminio e Dª Mercedes

Homenaxe a D. Herminio e Dª Mercedes

Details

EXCURSIÓN DE 5º E 6º Á CIDADE DA CULTURA

O venres o alumnado de 5º e 6º de Primaria viaxou ata a Cidade da Cultura, para visitar o Congreso de Innovación na Formación Profesional 2023. Os participantes eran moitos, pero detivéronse nalgúns dos que máis chamaron a súa atención para que lles contaran con maior detalle en que consistían os proxectos que expoñían. Así, observaron a presenza das tecnoloxías máis actuais en diversos terreos (mobilidade, seguridade, gastronomía, turismo, etc.), descubriron que é o hidróxeno verde e tamén degustaron algúns petiscos que a sección de hostelaría preparou para o evento. Unha mostra das posibilidades que ofrece para o futuro a Formación Profesional na actualidade.